29.1.2017

KLASSIKKOROUVA


Kokemuksemme oman talon ostajina sekä omistajina ovat olleet tähän mennessä hyvinkin yllätyksellisiä ja positiivisia. Yhdeksi suureksi yllätykseksi myös tämä upea 40 vuotias Lundian kaunotar kuului asuntokauppaamme. Ikä näkyy tässä huonekalussa ainoastaan tummuneena puuna sekä auringon virttäminä raitoina. Minkäänlaista rakenteellista vikaa en ole huomannut. Olen pohtinut josko uskaltaisin maalata hyllylevyt valkoiseksi.
Itse asiassa tällä hetkellä taitaa olla menossa jonkinlainen Lundian uudelleen tuleminen. Törmään aika usein sisustusaiheisia juttuja selatessani juurikin Lundian huonekaluihin, uusiin sekä päivitettyihin vanhoihin. Ja asiaa tässä enemmän tutkiessani löytyi jopa Lundian omilta sivuilta paljon vinkkejä heidän vanhojen kalusteidensa tuunaamiseen.
Koko seinän mittainen klassikkorouva on tällä hetkellä täynnä kirjoja sekä muuta sälää ja tilaakin vielä olisi. Tyhjänä hylly ei näytä ollenkaan raskaalta ja niin isolta kalusteelta mitä todellisuudessa on. Kirjakuorman kera hylly on hieman tunkkaisen näköinen ja kaipaisinkin siiheen raikkaampaa ilmettä.

Tällaisia asioita täällä mietinnässä. Muitakin päivityksen kohteita mielessä, niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti