28.4.2017

UUDET ULKOKALUSTEET

Ulkokalustevaihtoehtoja tutkiesssamme oli ensin ajatuksena tummanharmaat, puiset kalusteet, mutta ne suunnitelmat osoittautuivat nopeasti aika vaikeiksi. Lähes kaikki harmaat kalusteet olivat polyrottinkia, muuta muovimateriaalia tai metallia ja puiset kalusteet tumman ruskeita tai valkoiseksi maalattuja. Tummanruskeassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta talven aikana kehittynyt hieno visio oli vain hiukan erilainen. Jossain kohtaa innokkailla talonomistajilla kärsivällisyys loppui ja harmaat visiot päätettiin unohtaa ja katsella myös niitä perinteisempiä vaihtoehtoja.


Perinteinen tummanruskea kalustesetti meille sitten hankittiin eli kuvissa näkyvä Ikean Äpplarö kalustesetti. Settiin kuuluu jatkettava pöytä sekä neljä käsinojallista tuolia. Pöydän pituus ilman lisäosia on 140cm mikä riittää mainiosti meidän perheelle, mutta molempien lisäosien kanssa jopa 260cm, jolloin saman pöydän ääreen sopii parhaimmillaan jopa kymmenen ruokailijaa. Tämä muunneltavuus oli yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka vaikutti vahvasti ostopäätökseen.


Kalustesetti on majaillut nyt tuossa ulkona jo tovin eikä värivalinta ole harmittanut yhtään. Oikeastaan tämän väriasian kanssa kävikin niin, että totesin ruskean puun sopivan todella hyvin talomme ulko-ovien väriin, sekä myös alkuvuodesta Granitista hankkimiini juuttimattoihin, jotka on
suunnitelmissa levittää terassikivetykselle. Tänään otettuja kuvia alla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti